ESCAPE FROM TRANSYLVANIA


ESCAPE FROM TRANSYLVANIA & HONEY + ALOE VERA MAKES WONDERS

To: OLGA LAZIN <olgalazin>

IMBUNATATESTE_TI IMUNITATEA:

Cum se obtine maceratul de miere cu aloe vera?

La CE ESTE BUN?

Acest macerat este un bun remediu in:

 • cresterea imunitatii;
 • preventia afectiunilor respiratorii;
 • in mentinerea tineretii si frumusetii. Dupa numai o luna de comsum, pielea capata un apect mai tanar, mai luminos, devine mai curata si cosurile dispar;
 • accelerarea din interior a cresterii parului. Acest macerat ajuta, de asemena, in tratarea parului cu probleme, devitalizat, si opreste caderea parului, stimuland regenerarea acestuia. Previne de asemenea albirea prematura a parului.
 • perioadele de convalescenta sau de suferinta a organismului. Acest macerat este indicat celor cu infectii sau inflamatii cronice, ca abcese, artroze etc.
 • stimularea detoxifierii colonice si combaterea constipatiei;
 • tratarea ficatului obosit, ficatului gras, dar si in hepatite;
 • scaderea colesterolului si mentinerea tonusului cardiovascular;
 • in perioadele de suprasolicitare fizica si inetelectuala, in perioada examenelor;
 • in curele de slabire – previne anemia si alte carente alimentare;
 • preventia cancerului.

Citeste: http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~medicina-alternativa/32859/macerat-de-aloe-vera-si-miere-beneficii-vindeca-miraculos-si-creste-imunitatea/pagina-3.html#ixzz2wCwGLb00

Follow us: @Kudika_ro on Twitter | www.kudika.ro on Facebook

Aveti nevoie de frunze proaspat culese de la o planta neudata de 5 zile (este recomandata specia aloe vera sinensis). Este indicat sa alegeti frunzele din exteriorul plantei, acestea fiind mai bogate in antioxidanti.

Aceste frunze (numarul variaza in functie de cantitatea de macerat pe care doriti sa o obtineti) se spala si se piseaza foarte bine, urmand a se folosi atat sucul, cat si planta in sine.

Aveti nevoie de miere de albine. Adaugati aloe vera pisata, astfel incat procentul sa fie: 40% aloe vera, 60% miere. La 250 ml miere cu aloe vera adaugati zeama de la o lamaie o lingurita rasa de propolis, iar daca sunt preferinte, puteti adauga si pulbere de la o alta planta activa – aceasta daca doriti sa obtineti un efect in plus. Acoperiti recipientul cu compozitia obtinuta, dupa ce ati amestecat ingredientele foarte bine, si lasati la macerat doua saptamani, la temperaura camerei si loc intunecos, ferit de lumina zilei.

Cum se administreaza maceratul de aloe vera si miere

Dupa cele doua saptamani, puteti incepe sa consumati acest tratament miraculos. Este indicat sa luati o lingurita de macerat cu jumatate de ora inainte de fiecare masa. Puteti urma aceasta terapie timp de un an de zile sau chiar mai mult, insa va trebui sa scadeti din dieta zilnica o parte din alimentele dulci, pentru ca ati adaugat mierea.

Escape_CELMAIRECENTBUNNNESCAPEFebTRANSYL.docx

Advertisements

About Drolgalazin

Dr Olga Lazin is a UCLA graduate in History. American Constitutional and Globalization history. She is a published author, and History Lecturer. Read her book: http://www.decentralizedglobalization.com. You can access and download her books at: http://www.olgalazin.com In Hard copy: Globalization is Decentralized: Easter Europe and Latin America Compared, Civic And Civil Society, Foundations And U.S. Philanthropy, published 2016 Author HOUSE, USA. Book: http://www.decentralizedglobalization.com She has been teaching History at UCLA, Cal State University Dominguez Hills, Cal State University Long Beach, as well as University of Guadalajara (UDG) and University of Quintana Roo, in Mexico for over 26 years. Her specialty is History of Food, Globalization of technology, food History, and the American Constitution. As a hobby, she is practicing permaculture. Her radio show is accessible 24 hours a day at: http://www.blogtalkradio.com/dr_olga_lazin FACEBOOK: OLGA LAZIN DROlga Lazin Twitter; @olgamlazin Instagram; #lazinolga E-mail; olazin@ucla.edu
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s