Suferiti de Ciroza? Vindecare cu Tonic hepatic: Enzime Digestive si Omega 3


From: Dr Olga M. Lazin Andrei <olazin>
Date: 2014-09-09 17:08 GMT-07:00
Subject: Tonic hepatic: Enzime Digestive si Omega 3

Tratamente naturala: lapte acrit in casa zilnic’ foarte bune remedii: Vit. C 1.000 IU, si Magneziu zilnic.
http://www.retetanaturista.ro/remediu-naturist/ciroza-89.html


SUPLIMENTE ALIMENTARE UTILE: SALVia 7, ORZ VERDE, ULEI DE IN, LIV 52, ANTITOX, VITAMINA C, AGARICUS, GANODERMA, ALOIE VERA, BITTER BANO, ARGILA,ETC.
ATENTIE :NU UITATI SA FITI BUNI SI IERTATORI.

Tratament naturist pentru Ciroza

Tratament Naturist

Posibilele cauze ale cirozei

Ciroza hepatica poate avea multe cauze. Cel mai bun mod de a diagnostica şi de a descoperi cauzele consta in observarea simptomelor. Practic, ciroza apare atunci cand celulele hepatice mor si se acumuleaza tesut cicatricial , ingreunand efectuarea activităţilor necesare în organism.

Ciroza este este de obicei cauzată de abuzul de alcool pe termen lung sau hepatita C. Alte cauze includ inflamarea autoimuna a ficatului, tulburări care implică sistemul de drenare a ficatului, cum ar fi ciroza biliară primară şi colangita sclerozantă primară, hepatita B, anumite medicamente, tulburari metabolice de fier şi de cupru (de exemplu, hemocromatoza si boala Wilson), ficatul gras sau expunerea la substanţe chimice.

Diagnosticul şi tratamentul cirozei

Diagnosticul poate fi iniţiat de observarea simptomelor menţionate mai sus. Dacă simptomele sunt observate, este necesar un consult medical pentru a se efectua un diagnostic corect pe baza unei examinari fizice, care poateinclude analize de sânge pentru detectarea anemiei, problemelor de coagulare sau a unei albumine serice scăzute.

Teste suplimentare pot fi : testele de urina sau testele imagistice, cum ar fi razele X, imagistica prin rezonanta magnetica (IRM), tomografie computerizata (CT), sau cu ultrasunete. O biopsie de ficat poate confirma prezenţacirozei.

Tratamentul include modificări ale stilului de viata, inclusiv evitarea alcoolului, dacă acesta a fost un factor cauzal în boala si o dieta hranitoare, scăzuta în sare. Pot fi prescrise suplimente de fier pentru a contracara creşterea sângerarii, diuretice pentru a reduce umflarea, şi antibiotice în cazul în care este prezenta o infectie.

Prejudiciul suferit deja de către ficat nu poate fi inversat, insa depistarea precoce poate opri progresia bolii. Dacă ciroza progreseaza pana in stadiu terminal, un transplant de ficat poate fi necesar.

Dieta pentru persoanele cu ciroză hepatică ar trebui să contina o multime de substante nutritive si plante cu efecte de vindecare, care pot ajuta la inversarea prejudiciului. Aminoacizii, silimarina şi mineralele sunt unii dintre nutrientii de care organismul are nevoie pentru a se recupera.

• Aminoacizii sunt blocurile de proteine şi componentele vitale ale pielii, tesutului muscular, si altor organe ale corpului, ale celulelor sanguine, diferitelor enzime şi hormoni.

• Vitamina A este un stimulent important al sistemului imunitar. Deficitul de vitamina A poate creşte riscul de cancer de plămâni, laringe, vezica urinara, esofag, stomac, colon, rect si prostata. Vitamina A este stocată în celulele hepatice şi de grăsime ale corpului uman şi poate atinge niveluri toxice. Nu luaţi mai mult decât doza recomandată de vitamina A.

• Vitamina B efectueaza procesele vitale biologice, inclusiv contribuie la procesul de vindecare in insuficienţă cardiacă congestivă şi reduce retenţia de lichide. Este necesara, de asemenea, pentru dezvoltarea de celule rosii din sange.

• Vitamina C este esenţială pentru apărarea organismului împotriva poluării şi a infecţiei. Aceasta îmbunătăţeşte sistemul imunitar, ajuta la cresterea si repararea tesutului osos, ajutând organismul in producerea de colagen.

• Vitamina E furnizeaza oxigen la inima si alti muschi din corp. Accelerează vindecarea rănilor şi si contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar.

• Zincul este necesar pentru vindecarea şi menţinerea ţesuturilor sănătoase. Zincul are, de asemenea, o influenţă profundă asupra capacităţii organismului de a rezista bolii.

• Magneziul este necesar pentru a menţine nivelul pH-ului în sânge şi ajută în metabolismul de calciu şi vitamina C.

• L-Carnitina ajuta la conversia nutrientilor in energie.

Produse Calivita pentru tratamentul naturist al cirozei

– Compozitia de aminoacizi, si in special metionina a suplimentului nutritiv Liver Aid are un efect de neutralizare a metabolitilor toxici din organism, asigurand o functionare optima a celulelor hepatice.

– Enzimele digestive din compozitia Digest Ease ajuta la tratarea tulburarilor digestive, eliminarea senzatiei de balonare, flatulatii si discomfort abdominal.

– Acizii Grasi omega 3 sunt reconscuti pentru prorietatile lor de reducere a colesterolului si trigliceridelor, astfel reducand consdireabil depunerea de grasimi la nivelul ficatului. De asemenea au efect anticangerigen si de protectie a sistemului cardiovascular.

– Extractul de usturoi si patrunjel din copozitia Garlic Caps are efect de antibiotic natural, participa la procesul de digestie, ofera protectie impotriva agentilor cancerigeni si are un rol benefic in protectia sistemului cardiovascular.

Vital 0, Vital AB, Vital A si Vital B sunt suplimente alimentare pe baza de minerale, vitamine si plante medicinale specifice fiecarei grupe sanguine in parte. Gama de produse Vital contine mai mult de 40 de substante activepentru o sanatate optima.

Produsul Vital se administreaza in functie de grupa sangvina (5;6;7;8)

Reteta: 1+2+3+4+(5;6;7;8)

Vast knowledge of all types of retail establishments in the greater Los Angeles area. Bargain to Rodeo Drive.

I’ve been a Tasker since 2014.

I’m new! Hire me for my first task. I have a car if you need one

ST_DACELMAIRECEN.docx
RECOMANDAREEMY_by JW fm UCLA.doc

Advertisements

About Drolgalazin

Dr Olga Lazin is a UCLA graduate in History. American Constitutional and Globalization history. She is a published author, and History Lecturer. Read her book: http://www.decentralizedglobalization.com. You can access and download her books at: http://www.olgalazin.com In Hard copy: Globalization is Decentralized: Easter Europe and Latin America Compared, Civic And Civil Society, Foundations And U.S. Philanthropy, published 2016 Author HOUSE, USA. Book: http://www.decentralizedglobalization.com She has been teaching History at UCLA, Cal State University Dominguez Hills, Cal State University Long Beach, as well as University of Guadalajara (UDG) and University of Quintana Roo, in Mexico for over 26 years. Her specialty is History of Food, Globalization of technology, food History, and the American Constitution. As a hobby, she is practicing permaculture. Her radio show is accessible 24 hours a day at: http://www.blogtalkradio.com/dr_olga_lazin FACEBOOK: OLGA LAZIN DROlga Lazin Twitter; @olgamlazin Instagram; #lazinolga E-mail; olazin@ucla.edu
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s